Wie kan voor u een huurincasso verzorgen?

Wij hebben een huis gekocht dat wij de eerste jaren graag wilden verhuren omdat wij zelf nog op reis wilden gaan. Wij wisten ook dat wij nu een woning moesten kopen omdat wij het anders in de toekomst niet meer zouden kunnen betalen omdat de woningmarkt vandaag de dag heel snel verandert en niet in positieve zin. Wij hebben daarom een woning gekocht en deze hebben wij te huur aangeboden. Wij hebben een huurder gevonden die eerst heel goed en netjes leek, maar die dat helemaal niet bleek te zijn. Hij betaalt namelijk zijn huur nooit en dat is heel vervelend. Het is ook heel lastig om op te lossen omdat wij niet in Nederland zijn. Wij wilden daarom graag kijken of wij een huurincasso konden uitzetten omdat wij uiteraard ons geld graag wilden hebben. Wij hebben toen gekeken wie wij een huurincasso konden laten uitvoeren omdat wij zelf geen huurincasso konden maken. Wij hebben toen gekeken of wij een online incassobureau konden vinden dat ons van dienst kon zijn. Wij zijn toen al heel snel bij de mensen van billincasso.nl terechtgekomen en deze mensen hebben ons heel goed weten te helpen. Ik heb namelijk gelijk al op hun site gezien dat zij een huurincasso voor je kunnen uitvoeren en dat je daarvoor niet bij hen op kantoor hoeft te komen of iets dergelijks. Je kunt gewoon aangeven wat er allemaal aan de hand is en daar ook de juiste bewijsstukken voor leveren en vervolgens gaat men voor je aan de slag. Ik ben blij dat wij online zijn gaan zoeken naar manieren om een huurincasso uit te zetten omdat wij anders waarschijnlijk nog altijd op ons geld zouden zitten te wachten. Ik kan u daarom aanraden om ook een keer naar de site billincasso.nl te surfen omdat u hier heel goede mogelijkheden kunt vinden om te zorgen dat u het geld ontvangt waar u recht op heeft. Ik ben daarom ook blij dat ik hier op de site ben gaan kijken.

Wij konden hier eenvoudig een huurincasso aanvragen

Wij wilden graag zorgen dat wij een zorgeloze vakantie zouden hebben en dus wilden wij graag zorgen dat wij geen werk zouden hebben van onze huurincasso. Wij zijn daarom blij met de samenwerking met de mensen van billincasso.nl omdat deze mensen ons heel goed hebben weten te helpen. Als u ook graag een samenwerking met deze mensen wilt aangaan, dan kunt u ook even op de site van deze mensen kijken. U zult merken dat zij graag en snel voor u aan de slag zullen gaan. WIj hadden het geld heel snel op onze rekening staan omdat de huurder schrok van het feit dat wij een incassobureau hadden ingeschakeld.

Wij zijn goed geholpen

Wij hebben het geld inmiddels op onze rekening staan en ik ben blij dat wij zijn gaan samenwerken met dit bedrijf omdat:

  • Wij hier eenvoudig een aanvraag konden doen
  • Wij gemerkt hebben dat deze mensen gelijk aan het werk gingen voor ons
  • Wij het geld waar wij recht op hadden al heel snel op onze rekening hadden staan

Kijk voor meer info ook nog even op de site van billincasso.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *