Is het tijd voor mediation in Vriezenveen omdat u er zelf niet meer uitkomt?

Onlangs is een tante, de zus van mijn vader, overleden. Zij is altijd alleen gebleven en heeft dus geen partner maar ook geen kinderen. Zij heeft mij en mijn twee broers altijd als haar eigen kinderen behandeld en ik had een erg goede band met haar. Mijn broers hadden de laatste jaren een stuk minder contact met haar maar ook hun contact is altijd goed geweest. Echter is er nu een behoorlijke kink in de kabel gekomen wat het contact betreft tussen mij en mijn broers en dit heeft alles te maken met de nalatenschap van onze tante. Uit haar nalatenschap blijkt dat zij een hogere som geld en een aantal dure sierraden heeft nagelaten. Mijn broers krijgen ook allebei een leuk geldbedrag, alleen voelen zij zich tekort gedaan omdat ik een groter geldbedrag erf en de meest kostbare sieraden aan mij worden nagelaten. Zij moeten het doen met een kleiner geldbedrag en het verdelen van de inboedel. De spanningen zijn ondertussen dusdanig hoog opgelopen dat ons mediation in vriezenveen is aangeraden. Als dat de enige mogelijkheid is om ons geschil op te lossen dan sta ik daar uiteraard voor open en ben dan ook op zoek gegaan naar mediation in vriezenveen. Heel lang heb ik daar niet naar hoeven zoeken want wat blijkt, het notariskantoor die de nalatenschap van mijn tante heeft geregeld doet ook aan mediation in vriezenveen. Het gaat hier om de site van notariskantoorhof.nl. Heb hen benaderd en aangegeven waar de schoen wringt en of zij middels mediation in vriezenveen, iets voor ons kunnen betekenen. Dat het in vriezenveen is, is voor mijn broers wel een van de voorwaarden om mee te werken aan mediation. Helemaal top dus dat de mediation in vriezenveen kan plaatsvinden. Het was even passen en meten om tot een afspraak te komen waarbij iedere betrokkene aanwezig kon zijn, maar het is uiteindelijk gelukt om een datum voor de mediation in vriezenveen te vinden. Wij zijn allen blij dat we een goed en vertrouwd adres voor de mediation in vriezenveen hebben kunnen vinden. Het blijft sowieso een akelig iets maar deze site heeft het iets makkelijker gemaakt.

Dit is de site waar u zijn moet als u zoekende bent naar een vertrouwd adres voor mediation in Vriezenveen

Over het algemeen is het zo dat wanneer er mediation moet plaatsvinden, dat er ergens op een bepaald vlak de meningen of inzichten verschillen. Mediation is ervoor bedoeld om middels een gesprek nader tot elkaar de komen. Wij zijn blij dat deze site eraan heeft bijgedragen dat wij ons geschil hebben kunnen beslechten en iedereen tevreden is.

Wij zijn goed geholpen

Dankzij de site notariskantoorhof.nl, hebben wij op een fijne manier het geschil rond de nalatenschap van onze tante op kunnen lossen. Iedereen die betrokken was is meer dan tevreden over deze site omdat:

  • De medewerkers erg betrokken zijn
  • Er op een fijne manier aan mediation wordt gedaan
  • Al onze vragen vriendelijk zijn beantwoord

Mocht u ook behoefte hebben aan bijvoorbeeld mediation of andere notaris gerelateerde zaken, dan is het zeker de moeite waard om deze site te bezoeken.

Lees meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *